Συρταρία TANDEMBOX Μία κατηγορία. Τρεις σειρές.

TANDEMBOX

Το TANDEMBOX, το δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο μεταλλικό σύστημα box, προσφέρει πολλές δυνατότητες σχεδιασμού. Υπάρχουν 3 διαφορετικές σειρές για να επιλέξετε: TANDEMBOX intivo, TANDEMBOX antaro και TANDEMBOX plus. Και οι 3 σειρές έχουν πολλές εφαρμογές, από στάνταρ λύσεις μέχρι ειδικές εφαρμογές.

Και οι 3 σειρές έχουν τον ίδιο οδηγό TANDEMBOX. Έτσι παράγεται εξαιρετικά ομαλή κίνηση και αυξάνει η ευκολία ανοίγματος και κλεισίματος.

 • Πλαϊνό ντουλαπιού TANDEMBOX

  Εξαιρετικά ομαλή κίνηση χάρη στο δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο προφίλ ντουλαπιού TANDEMBOXΠροφίλ ντουλαπιού TANDEMBOX plus BLUMOTION

  Το δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο προφίλ ντουλαπιού TANDEMBOX πείθει τους χρήστες με την εξαιρετικά ομαλή του κίνηση. Το BLUMOTION διασφαλίζει ότι τα συρτάρια και τα καλάθια κλείνουν αθόρυβα και αβίαστα.

  3 σειρές

  Το TANDEMBOX intivo σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τα σχέδιά σαςΈνα ψηλό σχέδιο για μοναδικές ιδέες

  Το TANDEMBOX intivo σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τα σχέδια των καλαθιών σας. Οι πολλές δυνατότητες σχεδιασμού κάνουν το εσωτερικό κάθε κουζίνας μοναδικό.

  TANDEMBOX antaro με ορθογώνια βέργαΑδρό και αρμονικό

  TANDEMBOX antaro σημαίνει αδρός και ξεκάθαρος σχεδιασμός. Όλα τα συστατικά μέρη έχουν συνδυαστεί χρωματικά για τα επιτείνουν τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

  TANDEMBOX plus με στρογγυλή βέργα ή ψηλά πλαϊνάΠερισσότερα από όσα βλέπει το μάτι

  Το TANDEMBOX plus υπερέχει από άποψη ποικιλίας. Το TANDEMBOX plus παρέχει την ιδανική λύση για κάθε πελάτη. Είτε επιλέξετε στρογγυλή βέργα είτε κλειστό πλαίσιο, η επιλογή είναι δική σας.

  Κειμενα και πηγη blum.gr
  Δείτε περισσοτερες λεπτομερειες στο επισημο site της εταιριας blum!